MUŞ / MERKEZ - Vali Adil Yazar Ortaokulu

2024-2025 Ders Dönemi için seçmeli ders anketi

Öğrencilerimiz gelecek yıl almak istedikleri seçmeli ders anketi doldurmaları gerekmektedir.

Sayın Veli,

04/11/2023 Cumartesi Saat 13.30'da okulumuzda 5.Sınıflar ve 8.Sınıflar için veli toplantısı yapılacaktır. Toplanyıta katılım hususunda tüm velilerimizin gereken hassasiyeti göstermelerini rica ederiz.

05/11/2023 Pazar Saat 13.30'da okulumuzda 6.Sınıflar ve 7.Sınıflar için veli toplantısı yapılacaktır. Toplanyıta katılım hususunda tüm velilerimizin gereken hassasiyeti göstermelerini rica ederiz.

Rıdvan AKDENİZ

MUS VALİ ADİL YAZAR ORTAOKULU OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI