MUŞ / MERKEZ - Vali Adil Yazar Ortaokulu

VELİ TOPLANTISI

Sayın Veli,

04/11/2023 Cumartesi Saat 13.30'da okulumuzda 5.Sınıflar ve 8.Sınıflar için veli toplantısı yapılacaktır. Toplanyıta katılım hususunda tüm velilerimizin gereken hassasiyeti göstermelerini rica ederiz.

05/11/2023 Pazar Saat 13.30'da okulumuzda 6.Sınıflar ve 7.Sınıflar için veli toplantısı yapılacaktır. Toplanyıta katılım hususunda tüm velilerimizin gereken hassasiyeti göstermelerini rica ederiz.

Rıdvan AKDENİZ

Yayın: 03.11.2023 - Güncelleme: 03.11.2023 18:25 - Görüntülenme: 86